Arxiu Tornar

Foxtrot

DIRECTOR: Samuel Maoz

VO hebreu (113 minuts de durada)

PREMIS: Gran Premi del Jurat al Festival de Venècia 2017

SINOPSI

Retrat de la dramàtica història d’un matrimoni que perd al seu fill quan està de servei militar a Israel. A més del drama que viuen, també retrata l’horror i la crisi que pateix la societat israeliana.

CRÍTIQUES 

“És un film extraordinari. La raó sona senzilla, encara que és una raresa, ja que demostra que es pot reunir a una mateixa obra tot el que se li demana al setè art: una gran història, actors brillants, poder visual” (Tommaso Koch: El País)

“Samuel Maoz ha arriscat fent una pel·lícula tan diferent i agosarada com ‘Foxtrot’, i el seu atreviment recompensa de maneres que fan que un cerqui superlatius” (JayWeissberg: Variety)

“Cinema modernista audaç en la seva versió més esquinçadora (…) Se situa entre les crítiques més atrevides i furioses a l’Israel contemporani (…) Definitivament, és una experiència potent”. (Deborah Young: The Hollywood Reporter)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.