Arxiu Tornar

HANDIA

REESTRENA

DIRECCIÓ: Aitor Arregi, Jon Garaño

VOSE en basc subtitulada en castellà (114 minuts de durada)

Premis Goya 2017: 10 guardons de 13 nominacions

Secció Oficial del Festival de Sant Sebastià 2017 – Premi Especial del Jurat

SINOPSI

Després d’haver lluitat en la Primera Guerra Carlista, Martín torna al seu caseriu familiar a Guipúscoa i allà descobreix amb sorpresa que el seu germà menor, Joaquín, és molt més alt del normal. Convençut que tothom voldrà pagar per veure a l’home més gran sobre la Terra, tots dos germans s’embarquen en un llarg viatge per Europa en el qual l’ambició, els diners i la fama canviaran per sempre la destinació de la família. Una història inspirada en fets reals.

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.