Uncategorized Tornar

‘Woody & Woody’, el Millor curt d’animació dels Goya 2018, torna a CineCiutat

El dissabte dia 17 a les 16h tenim l’honor de rebre de nou a les nostres pantalles a Woody&Woodyel recent premiat Millor curtmetratge d’animació dels Goya 2018. Es realitzarà una projecció seguida d’un col·loqui amb els seus creadors per fer-los el seu merescut homenatge junt a tots vosaltres.

Des del teatre de barra fins a la pantalla gran de cinema. Aquest ha estat l’origen de Woody&Woody, la peça escrita en 2014 per Laura Gost per una de les edicions del Teatre de Barra que van ocupar durant setmanes mitjana dotzena de bars del carrer Sant Magí, en el barri de Santa Catalina de Ciutat. La direcció teatral va ser a càrrec de Jaume Carrió, qui també s’ha fet càrrec de la seva adaptació cinematogràfica, en format curtmetratge animat.

L’amor, la religió, la mort, el sexe… Són algunes de les angoixes vitals i cavil·lacions que preocupaven el director de ‘Manhattan’ i que continuen interessant al Woody d’avui dia. Un creador neuròtic i brillant; ara i llavors. Un geni que, en realitat, solament pot tenir un únic interlocutor a la seva altura: ell mateix.

Woody&Woody té una durada de 12 minuts i compta amb la veu de Joan Pera, així com la participació de Guiem Juaneda i Joan María Pascual. La producció ha estat a càrrec del Centre d’Estudis Fotogràfics CEF i de Tomavistes.

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Uncategorized. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.