Arxiu Tornar

Projecció ‘Most Beautiful Island’ més col·loqui amb la directora Ana Asensio

Aquest proper dijous dia 15 a les 20h es projectarà l’òpera primera d’Ana Asensio, ‘Most Beautiful Island’, premiada com a Millor Pel·lícula del Festival de cinema independent South By Southwest. L’esdeveniment realitzat en el marc de ‘Directores a CineCiutat’ comptarà amb un col·loqui posterior amb la directora i protagonista, Ana Asensio, via Skype des de Nova York.

A partir d’aquest mateix divendres dia 16 ja la podreu gaudir a la nostra cartellera!

DIRECTOR: Ana Asensio

VO anglès i castellà amb subtítols en castellà (80 minuts de durada)

Millor pel·lícula del Festival de cinema independent South by Southwest 2017

SINOPSI

Luciana (Ana Asensio) és una immigrant espanyola sense papers a Nova York. Sobreviu com pot, i la jove malviu a força de treballs precaris que no li arriben ni per pagar el lloguer. Aquesta situació asfixiant en la qual viu li portarà a acceptar un treball d’una nit, ben remunerat i aparentment senzill. Clar que l’oferta li farà descobrir el costat més cruel del somni americà.

CRÍTIQUES

“Convoca un malson que no necessita recórrer a cap cop baix per ramificar el seu considerable poder de pertorbació. (…) notable debut” (Jordi Costa, Diari El País)

“Aconsegueix ficar en la seva càmera un Nova York diferent, més provincià, grisós (…) sorprenent tram final en el qual el cinema aspre, ben tramat i en les dosis justes, es fa incòmode però molt suggestiu i suggeridor.” (Oti Rodríguez Marchante, Diari ABC)

“Un thriller fascinant sobre la vida dels immigrants a Amèrica (…) Una història retorçada i terroríficament essencial” (David Ehrlich, Indiewire)

TRÀILER 

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.