Agenda Tornar

Estrenem ‘La vida lliure’ amb la presència del director Marc Recha i l’actor Sergi López

El divendres 2 de març a les 20h estrenem La vida lliure, un relat intimista que narra el conflicte humà entre lʼobligada lluita per la supervivència i lʼanhel de llibertat. La pel·lícula és una coproducció catalana – mallorquina rodada íntegrament a Menorca.

L’esdeveniment dins el marc de ‘Directors/es a CineCiutat’ consta de la projecció de la pel·lícula seguida d’un col·loqui amb la presència del director Marc Recha, l’actor Sergi Lopez i el productor de La Perifèrica Cesc Mulet.

Ja podeu comprar les entrades a la taquilla i online!

DIRECTOR: Marc Recha

VO en català (90 minuts de durada)

SINOPSI

1918, fi de la Primera Guerra Mundial. Menorca pateix una greu epidèmia de grip i la feina escasseja. La Mediterrània està infestada de submarins alemanys que necessiten provisions. Els contrabandistes fan lʼagost i la dura competència està servida.

La mare de la Tina i dʼen Biel, com tants dʼaltres illencs, ha emigrat a Alger i ha deixat els dos fillets amb el seu germà que fa de pagès en un Lloc. La Tina es deleix per retrobar-se amb la seva mare i conèixer món, però haurà dʼesperar fins que aquesta tingui prou diners.
Mentrestant, els petits descobreixen una platja, on ha fondejat el llaüt dʼun contrabandista mallorquí que viatja amb una dona estrangera. Prop dʼallà hi viu en Rom, un homenot estrafolari, que fa la vida lliure en una caseta de pescadors. La Tina i en Biel, queden enlluernats amb les aventures que explica.

Un dia, jugant pel bosc, Biel descobreix un tresor i la Tina convenç en Rom perquè els ajudi a fugir. Tanmateix, en Rom sembla tenir uns altres plans.

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Arxiu, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.