Arxiu Tornar

La forma del agua (The Shape of Water)

DIRECTOR: Guillermo del Toro

VO en anglès subtitulada en castellà (119 minuts de durada)

Millor pel·lícula en el Festival de Venecia 2017 i Millor Director en els Globus d’Or 2017

SINOPSI

De mans del mestre de la narració Guillermo del Toro arriba la pel·lícula LA FORMA DEL AGUA, un sobrenatural conte fantàstic que transcorre a Amèrica del Nord al voltant de l’any 1963, amb el rerefons de la Guerra Freda. En el laboratori on treballa, ocult en unes instal·lacions d’alta seguretat del govern, la solitària Elisa (Sally Hawkins) es troba atrapada en una vida plena de silenci i aïllament. La vida d’Elisa canvia per complet quan, juntament amb la seva companya Zelda (Octavia Spencer), descobreix un experiment classificat com a secret. Completant el repartiment es troben els actors Michael Shannon, Richard Jenkins, Michael Stuhlbarg i Doug Jones.

CRÍTIQUES

“Monstruosa, política i poètica. (…) La cinta navega, de forma literal, sobre la retina de l’espectador com un animal al·lucinat i ferit”. (Luis Martínez, Diario El Mundo)

“Sap seduir. Llueix bellesa, poesia i intenta ajuntar Bella i Bèstia sense “puritanisme” ni “perversions””. (Tommaso Koch, Diario El País)

“Inundada de plaers constantment sorprenents (…) Guillermo del Toro desplega pur encantament (…) Centrada en una exquisida interpretació de Sally Hawkins que transmet tant delicadesa com a fortalesa”. (David Rooney, The Hollywood Reporter)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.