Arxiu Tornar

Tres anuncios en las afueras (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri)

DIRECTOR: Martin McDonagh

VO en anglès subtitulada en castellà (112 minuts de durada)

Millor guió en el Festival de Venecia 2017, Millor Pel·lícula en Els Globus d’Or 2017 i Premi del Públic en el Festival de Toronto i Sant Sebastià 2017

SINOPSI

Un drama còmic amb tocs foscos del guanyador de l’Oscar Martin McDonagh (Escondidos en Brujas). Després de mesos sense que aparegui el culpable de la mort de la seva filla, Mildred Hayes (la oscaritzada Frances McDormand) fa un pas valent en pintar tres senyals que condueixen al seu poble amb un polèmic missatge dirigit a William Willoughby (el nominat a l’Oscar Woody Harrelson), el venerat cap de policia del poble. Quan el seu segon al comandament, Dixon (Sam Rockwell), un inmadur nen de mamà aficionat a la violència, entra en acció, la guerra entre Mildred i les forces policials de Ebbing no fa més que empitjorar.

CRÍTIQUES

“Frances McDormand enlluerna en la més agra, negra i escairada comèdia que pot donar un any com tan agre, negre i desesperat com aquest.” (Luis Martínez, Diario El Mundo)

“McDonagh incorpora al relat generoses dosi d’humor que van del sarcasme més negre al ‘slapstick’ més ximple, sense impedir-nos en el procés empatitzar amb tots i cadascun dels seus profundament danyats personatges.”  (Nando Salvá, Diario El Periódico)

“Martin McDonagh se serveix d’un macguffin tan analògic com unes tanques publicitàries per construir un western modern protagonitzat per una dona.”  (Andrea G. Bermejo: Cinemanía)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.