Activitats Educatives Tornar

CineCiutatNins ens porta ‘Animalades de cinema’ amb sessió de contacontes

El dissabte dia 10 de març a les 16:45h CineCiutatNins ens porta una nova sessió de contacontes seguida de la projecció de la pel·lícula d’animació ‘Animalades de cine‘. L’esdeveniment està dirigit a infants a partir de 4 anys i l’idioma de la pel·lícula és en català.

Sinopsi

Animalades de cine és una adaptació delirant de faules populars portades a la gran pantalla amb sentit de l’humor i enginy. Petites històries universals que conserven el caràcter educatiu original i hi afegeixen creativitat i diversió. El millor de les faules i del cartoon en una mateixa proposta.

Animalades de cine és el nou títol de la col·lecció “El Mussol del Cinema”, formada per seleccions de curtmetratges d’animació que comparteixen un fil conductor i una doble voluntat lúdico-didàctica. El personatge del Mussol introdueix les diferents històries adreçant-se directament als petits espectadors i generant un vincle amb ells.

Tràiler

Aquesta entrada va ser publicada a Activitats Educatives, Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.