Arxiu Tornar

El viaje de sus vidas (The Leisure Seeker)

DIRECTOR: Paolo Virzi

VO anglès (112 minuts de durada)

SINOPSI

Ella i John estan fugint de la cura asfixiant dels seus metges i fills. John està perdent la memòria, és despistat però tenaç. Ella és fràgil però alhora enginyosa. El seu viatge a bord de la seva fidel caravana els porta des de Boston fins a Key West, als Estats Units. Compartint en el seu trajecte tant moments d’alegria com d’angoixa, van recobrant la seva passió per la vida i el seu amor pels altres, mirant amb perspectiva i de forma diferent tot el que van deixant enrere.

CRÍTIQUES 

“Una comèdia sobre l’Alzhèimer devastadorament divertida (…) No només fa que John s’oblidi de coses de forma graciosa. És francament honesta sobre la crueltat de la seva condició (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)”.

TRÀILER 

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.