Arxiu Tornar

A silent voice (Koe no katachi)

DIRECTOR: Naoko Yamada

VO japonès (130 minuts de durada)

SINOPSI

La història gira entorn de Shôko Nishimiya, una estudiant de primària que és sorda i que quan canvia d’escola comença a sentir el bullying dels seus nous companys. Un dels principals responsables és Ishida Shôya qui acaba per forçar que Nishimiya es canviï d’escola. Anys després, Ishida busca la redempció de les seves males accions.

CRÍTIQUES

“La directora d’anime més interessant del moment dóna una lliçó d’empatia, construcció de personatges complexos i, també, moltes voltes. (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5) (Daniel Partearroyo: Cinemanía)

“Tan dolorosa com emocionant. És capaç de parlar de temes molt complexos sense renunciar a la controvèrsia que puguin suscitar (…) I el més important, obre nous camins per l’anime, s’allunya dels convencionalismes i afronta nous reptes sense per això deixar de ser apte per a tot tipus d’audiències.” (Beatriz Martínez: Diari El País)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.