Agenda Tornar

‘Gràcies per la pluja’ és el nou Documental del mes

El proper dimarts 27 de març  a les 20h tornarem a celebrar una nova edició de El Documental del mes: ‘Gràcies per la pluja’. 

Un documental sobre un granger kenyà. Durant els darrers quatre anys ell ha utilitzat la seva càmera per capturar la vida de la seva família, el seu poble i els efectes devastadors del canvi climàtic sobre la seva terra. Ha filmat inundacions, sequeres i tempestes, però també ha sigut testimoni dels costos humans d’aquests fenòmens: la migració dels homes a la ciutat a la recerca de noves feines o com els seus fills eren retornats a casa perquè no ell podia pagar l’escola a final de mes.

Després d’una tempesta que destrueix casa seva, en Kisilu comença a construir un moviment comunitari d’agricultors que lluiten contra els impactes del clima extrem i decideix viatjar a París, a la XXI Conferència sobre el Canvi Climàtic, per intentar tenir veu en les converses sobre el clima i donar un gir de 180 graus a les polítiques mediambientals.

Julia Dahr, la directora i productora noruega, és una apassionada per les històries que poden despertar l’atenció sobre temes socials i mediambientals d’una manera nova, qüestionar els estereotips i crear un impacte.

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Arxiu, Esdeveniments, Notícies, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.