Arxiu Tornar

La casa junto al mar (La villa)

DIRECTOR: Robert Guédiguian

VO francès (107 minuts de durada)

SINOPSI

En una petita cala prop de Marsella,  Angèle, Joseph i Armand tornen a la casa del seu ancià pare. Angèle és actriu i viu a París, i Joseph acaba d’enamorar-se d’una dona molt més jove. Armand és l’únic que es va quedar a Marsella per portar el petit restaurant que regentava el seu pare. És el moment de descobrir què ha quedat dels ideals que els va transmetre el seu progenitor, del món fraternal que va construir en aquest lloc màgic entorn d’un restaurant per a obrers. Però l’arribada d’una pastera a una cala veïna canviarà les seves reflexions.

CRÍTIQUES 

“Guédiguian manté un bellíssim equilibri entre un més que justificat pessimisme i una voluntariosa esperança. (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5) (Alberto Bermejo: Diario El Mundo)

“Encara que la pel·lícula té un fons de trist melodrama, és lluminosa, optimista i sentimentalment didàctica, feta amb la senzillesa habitual d’aquest director. (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5) (Oti Rodríguez Marchante: Diario ABC)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.