Arxiu Tornar

Una razón brillante (Le Brio)

DIRECTOR: Yvan Attal

VO francès (95 minuts de durada)

SINOPSI

Neïla Salah és una jove de l’extraradi parisenc que somia amb ser advocada. S’ha matriculat en la facultat de Dret més important de París, però el primer dia de classe té un enfrontament amb Pierre Mazard, un professor un poc conflictiu. Per redimir-se, el professor proposa a Neïla ajudar-la a preparar una important prova a nivell nacional. Encara que cínic i exigent, Pierre seria l’ajuda ideal que Neïla està necessitant però per a això hauran de començar els dos per superar alguns prejudicis.

CRÍTIQUES

“Més enllà de l’entranyable interpretació de Daniel Auteuil i Camélia Jordana, aquesta combinació d’emoció i intel·ligència és el que eleva a ‘Una razón brillante’ per sobre d’altres pel·lícules del gènere (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5) (Andrea G. Bermejo: Cinemanía)

“Film elegant formalment que beu de models cinematogràfics de la guerra de sexes”. (Fausto Fernández: Fotogramas)

TRÀILER 

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.