Arxiu Tornar

El Cairo Confidencial

DIRECTOR: Tarik Saleh

VO àrab (106 minuts de durada)

SINOPSI

Noredin, un detectiu corrupte amb un futur brillant en el cos de policia, té un principal propòsit: fer-se ric. És enviat a l’hotel Nile Hilton, on acaben de descobrir el cadàver d’una bella dona. La identitat d’aquesta, les seves connexions amb les elits del Caire i altres incidents més personals acabaran portant a Noredin a prendre decisions transcendentals i a descobrir-se a si mateix.

CRÍTIQUES 

“Saleh ha preferit apartar-se per agafar distància, no pontificar sobre una situació complexa, i acabar plantejant una solució narrativa en una sorprenent doble via que conflueix cap a un resultat contundent. (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)

“Un retrat de la corrupció individual i sistèmica que no deixa fora de perill a cap dels seus personatges.” (Nick Schager: Variety)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.