Arxiu Tornar

Barbara

DIRECTOR: Mathieu Amalric

VO francès (98 minuts de durada)

SINOPSI

Brigitte, una actriu reconeguda internacionalment, arriba a París per interpretar en una pel·lícula a la icònica cantant francesa Barbara. A mesura que passen els dies, la realitat i la ficció s’aniran confonent per a l’equip de rodatge i també per a la pròpia actriu.

CRÍTIQUES 

“‘Barbara’ és, com les cançons de la seva protagonista, una pel·lícula vital, atmosfèrica, onírica i subjecta a canvis. Tallant com el muntatge que la mou. I mòbil i turbadora, com la pròpia vida.” (Javier Ocaña: Diario El País)

‘Un biopic sobre la impossibilitat d’atrapar una vida, tan excessiu i magnètic com ‘la chanteuse‘. (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5) (Daniel de Partearroyo: Cinemanía)

TRÀILER 

 

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.