Agenda Tornar

Directors a CineCiutat: Ventura Pons presenta Miss Dalí

El proper 12 d’abril a les 20.30h rebrem a un dels directors més prolífics del cinema del nostre país: Ventura Pons.

El director català arriba a CineCiutat per presentar la seva pel·lícula 31. Una pel·lícula rodada a Cadaqués, terra del geni surrealista Salvador Dalí, però en aquesta ocasió el focus no recaurà en ell sinó en Anna Maria Dalí i Domènech, la seva germana menor.

Anna Maria Dalí va ser la primera musa del seu germà. Van viure feliços i units fins que dues coses els van separar: la guerra civil que va esclatar a Espanya i l’aparició d’un personatge tan especial com a magnètic: Gala.

El proper 12 d’abril rebrem a Ventura Pons, que ens descobrirà un bocinet d’història i, després de la projecció, tendrem la sort de poder parlar amb ell.

DIRECTOR: Ventura Pons

VO anglès, francès i català amb subtítols en català ( 165 minuts de durada)

SINOPSI

Anna Maria Dalí és quatre anys més jove que el seu germà Salvador i s’adoren. Tots dos gaudeixen del gran ambient progressista de l’Espanya republicana, amb una estreta relació amb grans creadors, García Lorca, Buñuel… Una arcadia feliç a Cadaqués, un dels pobles més bells del Mediterrani, que es trenca amb l’esclat de les guerres europees, l’arribada de la sempre misteriosa Gala i amb l’impressionant èxit mundial de Salvador, un dels més grans pintors del segle XX. Dues personalitats genuïnes que malgrat l’amor que es professen durant tota la seva vida, deixen de tractar-se durant quaranta anys.

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Arxiu, Esdeveniments, Notícies, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.