Arxiu Tornar

Un sol interior

DIRECTOR: Claire Denis

VO francès (94 minuts de durada)

SINOPSI

L’aclamada directora francesa Claire Denis dirigeix ‘Un sol interior’, inspirada en la novel·la de Roland Barther ’Fragments d’un discurs amorós’. Protagonitzada per Juliette Binoche, conta la història d’Isabelle, una artista divorciada a París. Ara està fadrina, viu sola i no sap si buscar a l’amor de la seva vida és una prioritat o una estupidesa que no li permet gaudir de la seva vida i experimentar plaure.

 CRÍTIQUES

“La llista de seqüències que per si mateixes mereixerien una vitrina en la història del cinema és llarga (…) Puntuació: ★★★★★ (sobre 5) (Andrea G. Bermejo: Cinemanía)

“És tan sorprenent com a coherent amb el cinema de la directora (…) El to lleuger i la capacitat d’identificació amb els contrasentits de l’amor fan que la sala consoli els seus propis desamors amb riallades” (Daniel de Partearroyo: Cinemanía)

TRÀILER 

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.