Arxiu Tornar

Ready Player One

DIRECTOR: Steven Spielberg

VO anglès (140 minuts de durada)

SINOPSI

Any 2045. Wade Watts és un adolescent al que li agrada evadir-se del cada vegada més ombrívol món real a través d’una popular utopia virtual anomenada “Oasi”. Un dia, el seu excèntric i multimilionari creador mor, però abans ofereix la seva fortuna i la seva empresa al guanyador d’una elaborada cerca del tresor a través dels racons més inhòspits de la seva creació. Serà el punt de partida perquè Wade s’enfronti a jugadors, poderosos enemics corporatius i altres competidors despietats, disposats a fer el que sigui, tant dins d’ “Oasis” com del món real, per fer-se amb el premi.

CRÍTIQUES

“El director orquestra una perfecta, amarga i hipnòtica al·legoria del poder de la imaginació. De la seva i la de tots. De la mà d’un enlluernador joc de miralls ‘Ready Player One’ es proposa a l’espectador com un viatge nostàlgic (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

“Té tants moments estel·lars i tantes referències que fins al més avorrit pot divertir-se  (…) Spielberg es va al futur amb un mirall retrovisor, fidel a aquest estil seu de «si parpelleges, t’ho perds» (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)” (Oti Rodríguez Marchante: Diario ABC)

“‘Ready Player One’ es converteix en una reflexió sobre el sentit mateix del cinema fantàstic, del cinema. Les llums i ombres, el sant grial ocult de la carrera d’Steven Spielberg (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5) (Fausto Fernández: Fotogramas)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.