Agenda Tornar

Esdeveniment The Worldwide Tribe: la crisi dels refugiats

The Worldwide Tribe és una organització sense ànim de lucre que va néixer d’una manera bonica i sincera. Us expliquem:

Tres germans, dos d’ells amb treball i un altre encara estudiant, al costat d’uns pares amb por a quedar-se amb el niu buit, van decidir acollir a un menor a casa. Finalment, i després de pensar-ho bé, es van decidir a fer-ho a través del camp de refugiats de Calais, anomenat ‘The jungle’.

Com la informació que arribava a través de la premsa sobre el camp de refugiats era difusa i confusa, Jaz, la germana major, va decidir anar fins a Calais per saber més. Saber qui vivia allí, quines eren les seves condicions, quina era la seva història.

Aquell viatge seria el primer de molts. La seva vida acabava de canviar per sempre. I, gràcies a una publicació en Facebook, que es va fer viral, en la qual contava la seva experiència, va aconseguir recaptar donacions per poder lliurar als refugiats.

Tres anys després, a més de dos germans més, està al capdavant de ‘The Worldwide Tribe’, una comunitat de gent disposada a preocupar-se pel món.

Es dediquen a produir contingut creatiu per donar-li una perspectiva més personal i humana a una de les crisis humanitàries més greus dels nostres temps: la crisi dels refugiats. Mitjançant fotografies, material audiovisual i històries aconsegueixen implicar a més persones solidàries i tractar de (re)escriure la història.

Dijous 10 de maig a les 19h tindrem l’oportunitat de tenir-los a CineCiutat. 

A la projecció del documental li precedirà una petita presentació i després podrem gaudir d’un col·loqui amb el qual tancarem la jornada.

El preu de l’entrada serà de 11€ i tot el recaptat anirà per The Wordwide Tribe Charity.

Us animeu?

Ja podeu comprar la vostra entrada

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.