Arxiu Tornar

Amante por un día (L’amant d’un jour)

DIRECTOR: Philippe Garrel

VO francès (durada 76 minuts) 

SINOPSI

Després d’una ruptura, una noia de 23 anys torna a casa del seu pare. Allà descobreix que té una relació amb una jove de la seva mateixa edat.

CRÍTIQUES 

“Una obra magnètica (…) El més sensible dels cineastes francesos condensa les seves obsessions i dones a una de les seves millors aventures emocionals. (…) Puntuació: ★★★★★ (sobre 5)” (Daniel De Partearroyo: Cinemanía)

“Para garrelians convençuts i garrelians per convèncer. El millor: Esther, un film a la seva mesura. (…) Garrel, profundament ignorat per aquí, és un dels grans. (…) Puntuació: ★★★★★ (sobre 5)” (Philipp Engel: Fotogrames)

TRÀILER 

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.