Agenda Tornar

Assemblea Ordinària Xarxa Cinema

Si alguna cosa ha caracteritzat a CineCiutat des del seu naixement és la seva naturalesa participativa.
De diferents formes, a través de moltes iniciatives i amb la col·laboració de tantes persones, el projecte va néixer, va créixer i es va consolidar.
Gràcies a tots, podem dir orgullosos allò de ‘jo tinc un cinema!’ I per demostrar que és així, res millor que poder participar a la presa de decisions sobre qüestions rellevants.

La participació a CineCiutat es pot desenvolupar a les nostres audicions (que donen accés directe a les reunions de la Junta durant tot l’any), a través de la bústia oberta al cinema o a la web i, principalment, amb la creació de cercles i comissions que engeguin iniciatives i projectes de tot tipus. El nou model d’organització de CineCiutat s’adapta a qualsevol proposta!

Però si hi ha una forma directa d’aportar veu i vot a la presa de decisions, aquesta és la participació a l‘assemblea. I com no hi ha participació sense una invitació prèvia, volem –a través d’aquest text- convocar a tots els socis a l’assemblea ordinària de Xarxa Cinema en CineCiutat dissabte 5 de maig a les 11:00h.

Per favor, compartiu aquesta invitació amb els vostres amics, familiars i coneguts. La participació està a l’essència del nostre cinema i posar-la en pràctica és necessària perquè puguem seguir endavant.
A continuació, l’ordre del dia. Ens veiem el dia 5 en CineCiutat!

Ordre del dia:
1) Tancament de comptes anuals 2017
2) Pressupost i activitats 2018
3) Precs i preguntes

Aquí adjuntem l’acta de la darrera Assemblea: Acta de la Assemblea Extraordinària CineCiutat 2018

El Pressupost 2018 i el Balanç situació.

Secretari de CineCiutat,

Ignacio Bergillos.

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.