Arxiu Tornar

Mi familia del norte (La ch’tite famille)

DIRECTOR: Dany Boon

VO francès (106 minuts de durada)

SINOPSI

Valentin D. és un arquitecte i dissenyador d’èxit que fingeix ser orfe perquè s’avergonyeix de la seva família, uns ferrovellers de classe obrera del nord de França. Només la seva parella, la pretensiosa Constance Brandt, coneix el seu secret. En plena inauguració de la seva retrospectiva en el Palau de Tòquio, els seus familiars apareixen inesperadament: el seu germà Gustave, la seva cunyada Louloute i sobretot la seva mare Suzanne, que creu acudir a una festa sorpresa per la seva 80º aniversari.

CRÍTIQUES 

Una divertidíssima pel.lícula a cop de xocs còmics entre mesquins cortesans i extrovertits plebeus. (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)” (Fausto Fernández: Fotogramas)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.