Arxiu Tornar

Deadpool 2

DIRECTOR: David Leitch

VO anglès (durada 111 minuts)

SINOPSI 

Després de sobreviure a un atac boví gairebé faltal, un desfigurat xef de cafeteria, Wade Wilson, tracta de complir el seu somni de convertir-se en el cambrer més famós de la seva ciutat, al mateix temps que tracta de fer front a la seva pèrdua del sentit del gust. Wade haurà de lluitar contra ninjas, yakuzas i un grup de gossos sexualment agressius, mentre recorre el món per descobrir la importància de la família, l’amistat, el sabor i aconseguir guanyar el títol de: “El millor amant del món”.

CRÍTIQUES

“Aquesta seqüela és millor que la seva predecessora de 2016: més aguda, més vulgar, més coherent a nivell narratiu i més divertida en general, amb algunes  incorporacions benvingudes.” (Andrew Barker: Variety)

“Ofereix coses que l’original no va ser capaç d’oferir (…) ‘Deadpool’ reia de si mateixa, però aquesta seqüela aconsegueix que aquestes bromes siguin veritablement gracioses.” (Kate Erbland: Indiewire)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.