Agenda Tornar

Gas the Arabs, el documental que parla de la realitat a Gaza

El proper 31 de maig a les 20:00h acollim un esdeveniment que ens fa moltíssima il·lusió.

Un vell conegut de CineCiutat, Carles Bover, ens porta el seu primer llargmetratge documental a CineCiutat, ‘Gas the Arabs’.

Amb tan sol 23 anys, Carles, al costat del co-director Julio Pérez del Campo, es va anar fins a la Franja de Gaza per gravar una situació en la qual la premsa semblava haver perdut interès.

El resultat és un documental que més que cinema és un crit que lluita per combatre l’oblit. Un viatge que transcorre per la seva gent, la seva història i les seves pors.

Aquesta activitat, englobada dins el Cicle de Cinema Àrab i de la Mediterrània, a més de comptar amb la presentació de Carles Bover, també anirà acompanyada de la projecció de ‘TABIB’, un curtmetratge situat a Alep el passat 27 d’abril de 2016. Una explosió mata al darrer pediatre de la ciutat. ‘TABIB’ és la història dels seus darrers  minuts de vida. En acabar la projecció hi haurà un col·loqui amb el codirector i altres representants d’entitats i institucions compromeses amb la causa palestina i la defensa dels drets humans.

Ja podeu comprar les vostres entrades online AQUÍ!

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Arxiu, Esdeveniments, Notícies, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.