Arxiu Tornar

El taller de escritura (L’atelier)

DIRECTOR: Laurent Cantet

VO francès subtítols en castellà (durada 114 minuts)

SINOPSI

La Ciotat, sud de França. Antoine acudeix a un taller d’escriptura en el qual un grup de joves ha estat seleccionat per escriure un thriller policíac amb l’ajuda d’Olivia, una famosa novel·lista. El procés creatiu posa l’accent en el passat industrial del poble, un tipus de nostàlgia que deixa indiferent a Antoine. Més preocupat pels temors del món modern, el jove aviat xocarà amb el grup i amb Olivia.

CRÍTIQUES 

“Una cinta intel·ligent, voraç i meticulosa. (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

“Està més en sintonia amb ‘La clase’ (2008) que amb qualsevol altre film de Laurent Cantet (…) parla sobre aquest procés, el de crear de forma compartida una ficció única, però també de les barreres ideològiques i culturals. (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Quim Casas: Diario El Periódico)

TRÀILER 

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.