Arxiu Tornar

Playground

DIRECTOR: Bartosz M. Kowalski

Vo polonès subtítols en castellà (durada 82 minuts)

SINOPSI

Darrer dia de col·legi a una petita ciutat polonesa. És la darrera oportunitat per Gabrysia, de 12 anys, de declarar-se a un company de classe. Gabrysia organitza una cita secreta i fa xantatge  perquè el seu amor arribi d’hora. Però el que s’esperava que fos una xerrada íntima es descontrola i condueix a un final inesperat.

CRÍTIQUES

“Una crítica feroç a la societat actual, als perills de les noves tecnologies (…) Dit tot això, la pel·lícula és, dins de la seva extrema duresa, una inqüestionable obra mestra”. (Alberto Luchini: Diario El Mundo)

“Una experiència necessàriament incòmoda i finalment horrible que no deixarà a cap espectador indiferent” (Neil Young: The Hollywood Reporter)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.