Arxiu Tornar

Camarón: flamenco y revolución

DIRECTOR: Alexis Morante

VO castellà (durada 104 minuts)

SINOPSI

El 5 de desembre de 1950 neixia Camarón de la Isla, la figura que va revolucionar l’art del Flamenc. Injuriat pels puristes i convertit en tota una icona per al públic i en un referent per al poble gitano, Camarón va portar una vida sempre al límit. Un geni avançat al seu temps destinat a ser un dels artistes més influents i determinants del segle XX malgrat la seva prematura mort en 1992. A través de la veu en off de Juan Diego i de material audiovisual inèdit, ‘Camarón: Flamenco y Revolución’ descobreix la persona darrere del mite.

CRÍTIQUES 

“Morante fa un savi ús de tots els recursos que té a la seva disposició (…) la força de Camarón és tan irresistible que és gairebé impossible no plorar amb aquest film. (…) Imatges que pessiguen el cor. (…) Puntuació: ★★★★½ (sobre 5)” (Rubén Romero: Cinemanía)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.