Arxiu Tornar

Caras y lugares (Visages villages)

DIRECTORS: Agnès Varda i JR

VO francès subtitulat castellà (durada 90 minuts)

PREMIS: Nominat a Millor Documental Oscars 2017, Cercle de Crítics de Nova York: Millor Documental, Festival de Toronto: Millor Documental, Premis Independent Spirit: Millor Documental.

SINOPSI

Col·laboració entre la veterana directora Agnès Varda i l’artista gràfic urbà i fotògraf JR, un jove francès conegut per les seves impactants obres visuals que consisteixen en enormes intervencions gràfiques a carrers i teulades de diverses ciutats de tot el món.

CRÍTIQUES 

“La pel·lícula és un quadern de viatge, les estacions  van sent transformades per instal·lacions artístiques efímeres al servei d’una idea pertinent (…) [un] treball excel·lent” (Jordi Costa: Diario El País)

“Més que una simple pel·lícula (…) és un miracle. (…) Amb humor, amb gravetat, amb tristesa i amb una alegria difícilment controlable, la pel·lícula discorre per la retina de l’espectador com un acte d’alliberament” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.