Arxiu Tornar

Basada en hechos reales (D’après une histoire vraie)

DIRECTOR: Roman Polanski

VO anglès subtítols castellà (durada 110 minuts)

SINOPSI

Delphine és una sensible i turmentada novel·lista d’èxit, paralitzada davant la idea d’haver de començar a escriure una nova novel·la. El seu camí es creua llavors amb el de Elle, una jove encantadora, intel·ligent i intuïtiva. Elle comprèn a Delphine millor que ningú, i aviat es converteix en la seva confident. Delphine obre les portes de la seva vida a la seva nova amiga. Però qui és Elle en realitat? Què pretén? Ha vingut per donar-li un nou impuls a la vida de Delphine o per arrabassar-la-hi?

CRÍTIQUES 

“Hi ha moments on la tensió es descriu de manera subtil enfront d’uns altres en què resulta efectista. (…) Un Polanski menor, la qual cosa no vol dir que sigui un autor en hores baixes. (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)” (Quim Casas: Diario El Periódico)

“Thriller psicològic d’aires clàssics i ambició acadèmica que deixa rastre d’eficàcia però també una sensació de déjà vu. (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5) (Carlos Marañón: Cinemanía)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.