Arxiu Tornar

Disobedience

DIRECTOR: Sebastián Lelio

VO anglès subtítols castellà (durada 114 minuts)

SINOPSI

Una dona que es va criar en una família ortodoxa jueva torna a la seva llar amb motiu de la mort del seu pare, un rabí. La controvèrsia no trigarà a aparèixer quan ella comença a mostrar interès per una vella amiga del col·legi.

CRÍTIQUES 

“Drama de càmera entre dues dones enclaustrades dins el furor ortodox de la religió jueva. (…) elles decideixen estimar-se. Sigui com sigui, fins a la darrea gota de saliva. Magnètica i en flames. (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

“Molt bé interpretat per Rachel Weisz i Rachel McAdams, el film de Sebastián Lelio versa sobre el desig i la necessitat de la desobediència sense cap tipus de floritures ni concessions a la galeria (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)”(Quim Casas: Diario El Periódico).

TRÀILER 

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.