Arxiu Tornar

El respostero de Berlín (The Cakemaker)

DIRECTOR: Ofir Raul Graizer

VO alemany, anglès i hebreu subtítols castellà (durada 104 minuts)

SINOPSI

Thomas, un talentós pastisser de Berlín, manté un romanç amb Oren, un jove israelià que visita amb freqüència la ciutat per negocis. Quan Oren mor a un accident de trànsit a Israel, Thomas viatja a Jerusalem a la recerca de respostes. Sota una identitat falsa, es cola a la vida d’Anat, la vídua del seu amant, que regenta una petita cafeteria kosher al centre de la ciutat.

 CRÍTIQUES 

“Peculiar drama intimista que compta amb aparent discreció una història transgressora (…) amb una posada en escena aparentment funcional i la solidesa interpretativa dels seus protagonistes (…)” Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Alberto Bermejo: Diario El Mundo)

“Graizer demostra amb aquest senzill drama (…) que no es precisen ingredients exòtics per completar un bon plat. Al seu debut, trenca tòpics del cinema romàntic i culinari. (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Federico Marín Bellón: Diario ABC)

TRÀILER 

EL REPOSTERO DE BERLÍN | Tráiler subtitulado al español | HD from Karma Films on Vimeo.

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.