Arxiu Tornar

On Chesil Beach

DIRECTOR: Dominic Cooke

VO anglès subtítols castellà (durada 110 minuts)

SINOPSI 

Anglaterra, 1962. Florence i Edward tenen poc més de 20 anys. Ella de classe mitjana alta, ell de classe baixa. Innocents, verges i enamorats quan encara no s’havia publicat el primer LP dels Beatles i “L’amant de Lady Chatterley” estava prohibit, es casen i van a passar la seva primera nit de noces a un hotel, al costat de la famosa Chesil Beach. El que succeeix, entre les seves paraules i els seus silencis, canviarà les seves vides per sempre.

CRÍTIQUES 

“Un drama exquisit (…) camina per complicats territoris que pocs drames romàntics s’han atrevit a trepitjar abans. (…) Dominic Cooke és, als seus 51 anys, una de les majors promeses del nou cinema.” (Daniel Martínez Mantilla: Fotogramas)

“Saoirse Ronan està extraordinària —igual que tot— a aquesta fascinant adaptació de la novel·la de Ian McEwan (…) Divertida, delicada i esquinçadora” (Owen Gleiberman: Variety)

TRÀILER 

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.