Arxiu Tornar

Casi 40

DIRECTOR: David Trueba

VO castellà (durada 87 minuts)

PREMIS: Biznaga de Plata al Festival de Màlaga

SINOPSI

Una modesta gira de concerts torna a reunir a dos amics de joventut. Ella, cantant d’èxit, ja retirada de l’escena. Ell, que sobreviu com a venedor de productes cosmètics, pretén rellançar la carrera musical de qui va anar el seu amor d’adolescència.

CRÍTIQUES 

“Cinema en estat pur. Un cant a les llibreries, a les ciutats petites, a la malenconia i a l’abisme que suposa complir 40 anys i comprovar que la vida no és el que t’havies esperat.” (Olga Pereda: Diario El Periódico)

“La càmera els acompanya en silenci, carregant les tintes als diàlegs més que a la posada en escena, deixant que ocorri aquest misteri estrany pel qual ens reconeixem en uns estranys que veiem a una pantalla. (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Andrea G. Bermejo: Cinemanía)

TRÀILER 

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.