Arxiu Tornar

La cámara de Claire

DIRECTOR: Hong Sang-soo

VO anglès subtítols en castellà (durada 69 minuts)

SINOPSI

Durant un viatge de negocis al Festival de Cannes la jove Manhee, assistent de vendes d’una distribuïdora, perd la seva feina acusada de ser deshonesta, però en el fons és per una qüestió de gelosia. Per sort, coneixerà allà a una professora anomenada Claire, que fa fotos amb la seva càmera Polaroid. Les dues tenen una peculiar visió de la vida, i juntes aconseguiran entendre els seus mons.

CRÍTIQUES

“El cineasta coreà aconsegueix transmetre la impressió equivocada que estem davant un film menor, quan la seva modèstia casual és més rigorosa i transmet millor la respiració de la vida que algunes de les seves pel·lícules més celebrades (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Sergi Sánchez: Fotogramas)

“Film, lleuger i volàtil en aparença, que podria incloure la narrativa més radical del coreà (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Daniel De Partearroyo: Cinemanía)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.