Arxiu Tornar

La novia del desierto

DIRECTORA: Cecilia Atán

VO castellà (durada 85 minuts)

SINOPSI 

Narra la història de Teresa, una dona de 54 anys que treballa com a empleada domèstica a una casa familiar a Buenos Aires. Durant dècades s’ha refugiat en la rutina de les seves tasques, però ara que la família ha decidit vendre la casa, la seva vida comença a trontollar.

CRÍTIQUES

“Una obra captivadora amb dos actors, tan reconfortant com una brisa del desert (…) La llibertat dels paisatges físics i emocionals collita una cosa delicada en una pel·lícula amb la gràcia i l’economia d’un bon curtmetratge” (David Rooney: The Hollywood Reporter)

“Una delicada història d’amor en la vellesa (…) Traça un dibuix variat de la societat argentina en transició sense acudir a clixés de conflicte de classes” (Lee Marshall: Screendaily)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.