Arxiu Tornar

Happy End

DIRECTOR: Michael Haneke

VO francès subtítols en castellà (durada 110 minuts)

SINOPSI

La pel·lícula gira entorn d’una família burgesa que posseeix una empresa a Calais, al costat dels campaments on viuen milers de refugiats.

CRÍTIQUES

“Una pel·lícula vocacionalment gèlida i abstracta que passeja per la mirada com una cantata lúgubre i diabòlica de, en efecte, el final. I tal com estan les coses, qualsevol final només pot ser feliç. Quan ja no quedi res, quedarà Haneke.” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

“Emocionant (…) subtil. Cal assimilar el contingut de cada plànol, atendre cada línia de diàleg, per digerir millor després la seva profunditat discursiva, les seves fugides narratives. (…) Puntuació: ★★★★½ (sobre 5)” (Sergio F. Pinilla: Cinemanía)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.