Arxiu Tornar

No te preocupes, no llegará lejos a pie

DIRECTOR: Gus Van Sant

VO anglès subtítols en castellà (durada 114 minuts)

SINOPSI

En els anys 70, John Callahan (Joaquin Phoenix) va sofrir un accident de cotxe a l’edat de 21 anys. Fruit d’aquell succés va quedar paralític, la qual cosa li va portar a dibuixar com a part de la seva teràpia. Aquesta pel·lícula explica la seva història, prenent com a base el seu llibre autobiogràfic.

CRÍTIQUES

“Gus Van Sant es diverteix amb la mescla de tons i de temps, i relata la història mitjançant un muntatge divertit i xopat de dibuixos i idees. És un biopic molt agradable (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)” (Oti Rodríguez Marchante: Diario ABC)

“Vivacitat d’un muntatge que barreja temps i tons, i somatitza la nerviosa electricitat del retolador del propi biografiat. El lliurament del repartiment equilibra bé la balança. (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Jordi Costa: Fotogramas)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.