Arxiu Tornar

Buenos vecinos (Under the tree)

DIRECTOR: Hafsteinn Gunnar Sigurðsson

VO islandès subtítols en castellà (durada 89 minuts)

SINOPSI 

Un home és acusat d’adulteri per la seva promesa i obligat a traslladar-se a casa dels seus pares. Mentre lluita per la custòdia de la seva filla de quatre anys, es veu progressivament introduït en una disputa entre els seus progenitors i els seus veïns a propòsit d’un vell i bell arbre.

CRÍTIQUES 

“Sorprèn que el director islandès Hafsteinn Gunnar Sigurdsson inclogui tanta profunditat emocional a ‘Under the Tree’ (…) És fàcil de veure, divertida i atenta (…) Sigurdsson projecta una veu distintiva.” (Deborah Young: TheHollywood Reporter)

“Plena d’humor negre i plena d’ironia (…) Puntuació: ★★★½ (sobre 4)” (J.R. Kinnard: Seattle Times)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.