Arxiu Tornar

El hilo invisible (Phantom Thread)

DIRECTOR: Paul Thomas Anderson

VO anglès subtítuls en castellà (durada 130 minuts)

PREMIS: Oscar al Millor Vestuari i BAFTA al Millor Vestuari

SINOPSI 

Al Londres de la postguerra, 1950, el famós modista Reynolds Woodcock i la seva germana Cyril estan al capdavant de la moda britànica, vestint a la reialesa i a tota dona elegant de l’època. Un dia, Reynolds coneix a Alma, una dolça jove que aviat es converteix en la seva musa i amant. I la seva vida, fins llavors acuradament controlada i planificada, es veu alterada per la irrupció de l’amor.

CRÍTIQUES 

“Un perfecte exercici de prestidigitació sobre l’art d’estimar entre la comèdia, l’obsessió i la febre (…) La lleugera gravetat (o a l’inrevés) de la pel·lícula fa d’ella una obra mestra tant del drama com de la comèdia. (…) Puntuació: ★★★★★ (sobre 5)” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

“Endinsar-se a aquesta pel·lícula suposa tota una experiència fascinant (…) és una pel·lícula aparentment freda, però de fons apassionat, d’aparença clàssica, però esperit profundament modern i transgressor (…) Puntuació: ★★★★★ (sobre 5)” (Beatriz Martínez: Diario El Periódico)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.