Arxiu Tornar

Llenos de vida (Place publique)

DIRECTORA: Agnès Jaoui

VO francès subtítols en castellà (durada 98 minuts)

SINOPSI

Fa un dia esplèndid als camps propers a París. Héléne (Agnès Jaoui) va a la festa d’inauguració de la nova casa de la seva germana Nathalie. Però a la festa també també assistirá Castro, el seu ex, un presentador de televisió en hores baixes. A diferència d’Heléne, que s’ha mantingut fidel als seus ideals de joventut, Castro ha evolucionat cap al pessimisme i el cinisme. Amb l’arribada a la festa de la filla de tots dos, Nina, la tensió acumulada comença a cedir.

CRÍTIQUES 

“Jaoui torna a filmar la paraula amb pasmosa naturalitat i a treure el millor dels actors” (Desirée de Fez: Fotogramas)

TRÀILER 

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.