Arxiu Tornar

El gran showman

DIRECTOR: Michael Gracey

VO subtítols castellà (durada 105 minuts)

SINOPSI

Biopic sobre Phineas Taylor Barnum (1810-1891), un empresari del circ nord-americà que va fundar el “Ringling Bros. and Barnum & BaileyCircus”, conegut com “el major espectacle a la terra”.

CRÍTIQUES

“Un imponent objecte kitsch dotat amb un gratificant poder de seducció si un es lliura als seus barrocs encants (…) L’energia de Hugh Jackman mereixia aquest camp de jocs.” (Jordi Costa: Diari El País)

“Es mira en els clàssics per reinterpretar el gènere al món de Rihanna i Beyoncé. Seguint el rastre de Moulin Rouge, gairebé com ho va fer La La Land, però sense la nostàlgia romàntica i millennial de la pel·lícula de Damien Chazelle. (…) Puntuació: ★★★½ (sobre 5)” (Irene Crespo: Cinemanía)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.