Arxiu Tornar

Todo el dinero del mundo

DIRECTOR: Ridley Scott

VO anglès subtítols en castellà (durada 132 minuts)

SINOPSI

Film sobre el segrest a Itàlia, en 1973, de John Paul Getty III, i els desesperats esforços de la seva mare per aconseguir que l’avi del jove, el magnat del petroli John Paul Getty Sr., considerat un dels homes més rics del món, pagués el rescat.

CRÍTIQUES

“Scott en la seva millor pel·lícula, amb ‘American Gangster’, des de ‘Thelma i Louise’ (…) amb una tensió ben graduada (…) un suspens sempre in crescendo, un muntatge vibrant i zero concessions (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)” (Alberto Luchini: Diario El Mundo)

“La pel·lícula més dinàmica i amb millor ritme mai feta per un director de 80 anys (…) Scott mou la història dramàtica amb una energia que mai flaqueja” (Todd McCarthy: The Hollywood Reporter)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.