Arxiu Tornar

Hotel Salvación

DIRECTOR: Shubhashish Bhutiani

VO hindi subtítols castellà (duració 102 minuts)

SINOPSI

Daya, un ancià, nota que ha arribat el seu moment i desitja viatjar a Benarés, a la vora del Ganges, amb l’esperança de morir allà i aconseguir la salvació. El seu fill Rajiv va amb ell, deixant enrere la seva feina, a la seva esposa i a la seva filla. Arribats a la ciutat santa, els dos homes lloguen una habitació a l’Hotel Salvación, un lloc reservat per a persones a punt de morir.

CRÍTIQUES

“Una agradable i reflexiva comèdia sobre la mort, la llibertat i els llaços familiars.” (Deborah Young: The Hollywood Reporter)

“Intel·ligent, captivadora i dolorosament recognoscible (…) La idea potser soni massa sensible però Bhutiani i els seus actors tenen delicadesa per no deixar que caigui en un drama insoportable (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Leslie Felperin: The Guardian)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.