Arxiu Tornar

Lady Bird

DIRECTORA: Greta Gerwig

VO anglès subtítols castellà (durada 94 minuts)

SINOPSI

Una jove estudiant que es fa anomenar “Lady Bird” es muda al nord de Califòrnia per passar allà el seu últim any d’institut. La jove, amb inclinacions artístiques i que somia amb viure en la costa est, tractarà d’aquesta manera trobar el seu propi camí i definir-se fora de l’ombra protectora de la seva mare.

CRÍTIQUES

“Pel·lícula sempre en equilibri inestable entre el que conta i el que només mostra; el que es veu i el que fa mal (…) La directora elabora un prodigi tan sofisticat com a emotiu (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

“En la seva aparença, aquesta és una pel·lícula molt fàcil de codificar. En la seva especificitat, est un triomf molt difícil d’aconseguir (…) Pel·lícula excel·lent” (Jordi Costa: Diario El País)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.