Arxiu Tornar

La gaviota (The Seagull)

DIRECTOR: Michael Mayer

VO anglès subtítols en castellà (durada 98 minuts)

SINOPSI

Rússia, finals del segle XIX. L’actriu Irina Arkadina(Annette Bening) és una veterana estrella del teatre moscovita que passa part de l’estiu a una idíl·lica finca al costat d’un llac, propietat del seu germà malalt (Brian Dennehy). Allà compartirà els dies amb el seu amant, l’escriptor Boris Trigorin (Corey Stoll), el seu fill (Billy Howle), aspirant a escriptor, i la jove i ingènua actriu Nina Zarechnaya (Saoirse Ronan). Ells, i un grapat més de personatges, sofriran el fatal enamorament de la persona inadequada. Adaptació de l’obra teatral “La gaviota” de Chéjov.

CRÍTIQUES

“Mayer ofereix un muntatge àgil i un treball de càmera creatiu. Esquivar la rigidesa, i dóna a cadascun dels estupends intèrprets el seu primer plànol (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)” (Nando Salvá: Diario El Periódico)

“Mayer torna a acostar-se als conflictes de l’obra teatral des d’una perspectiva contemporània (…) pel·lícula coral que harmonitza de manera molt elegant tots els personatges que la integren (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Beatriz Martínez: Fotogramas)

TRÀILER


Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.