Arxiu Tornar

Mary y la flor de la bruja

Divendres 7 de setembre a les 20h, rebrem a Víctor Navarro, professor del CESAG, Doctor en Comunicació i especialitzat en Game Studies, para que ens acompanyi en l’estrena de ‘Mary y la flor de la bruja’ .

Després de la projecció podrem gaudir d’un col·loqui amb un amant del cinema oriental i d’animació.

Tot un luxe!

DIRECCIÓ: Hiromasa Yonebayashi

VO japonès subtítuls en castellà (duració 103 minuts)

SINOPSI

Mary és una nena que viu amb la seva padrina Charlotte en el camp, on no passa res. Un dia segueix a un misteriós moix fins al bosc i descobreix un vell pal d’escombra i una estranya flor que només floreix cada set anys dins aquest mateix bosc. El pal d’escombra i la flor portaran a Mary per sobre dels núvols fins a arribar a Endor College, una escola de màgia dirigida per Madam Mumblechook i el brillant Doctor Dee.

CRÍTIQUES

“Meravellosament imaginativa (…) Una aventura emocionant que agradarà més als adolescents (…) Yonebayashi manté moltes de les millors característiques del mestre Hayao Miyazaki i la seva venerable productora (Justin Lowe: The Hollywood Reporter)

“Hiromasa Yonebayashi ofereix un tresor, apropiat per a famílies, tan encantador com les seves dues pel·lícules anteriors” (Peter Debruge: Variety)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.