Agenda Tornar

Documental del mes: Over the limit

Dimarts 25 de setembre a les 20h tornem a rebre a DocsBarcelona, El Documental del mes.

En aquesta ocasió arriben amb ‘Over the limit’, un documental sobre Rita Mamun que, amb només 20 anys, és una atleta russa d’elit en gimnàstica rítmica que ha arribat al moment crucial de la seva carrera esportiva.

Aviat es retirarà, però el seu objectiu final és convertir-se en campiona olímpica. Aquesta serà la seva última oportunitat per fer realitat el seu gran somni: aconseguir l’or en els Jocs Olímpics de Brasil. Quin és el preu que els i les atletes estan disposats a pagar per arribar a l’èxit?

El dia 25 ho descobrirem.

 

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.