Arxiu Tornar

El capitán (Der Hauptmann)

DIRECTOR: Robert Schwentke

VO alemany subtítols en castellà (durada 118 minuts)

SINOPSI 

Als últims moments de la II Guerra Mundial, en plena caiguda de l’III Reich, un soldat de 19 anys roba l’uniforme d’un capità nazi. Fent-se passar per un oficial, reuneix a un grup de desertors i comença a matar i saquejar al seu pas a través de la copejada Alemanya nazi, descobrint la monstruosa identitat d’aquells dels quals tracta d’escapar.

CRÍTIQUES

“De sobte, el gènere bèl·lic troba una nova lectura directament en carn viva. (…) la cinta aconsegueix navegar entre la memòria de l’horror i el malson de la guerra amb una rara contundència gairebé animal. Irrenunciable.” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

“Exquisidament gravada (…) És una pel·lícula que entén completament la psicologia dels soldats alemanys i ofereix una veritat implacable i atemporal.” (Tina Hassannia: rogerebert.com)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.