Agenda Tornar

Setmana de la mobilitat: Sobre ruedas. El sueño del automóvil

El proper 18 de setembre a les 19:30h, i englobada dins la Setmana Europea de la Mobilitat que té com a lema ‘Combina i mou-te’, celebrarem la projecció del documental ‘Sobre ruedas. El sueño del automóvil’ d’Óscar Clemente.

Ja ningú pot negar que el cotxe és un mitjà de transport poc eficaç a les grans ciutats, i que les seves conseqüències socials, econòmiques i ambientals són molt preocupants.

Diàriament milions d’europeus passen dins els seus cotxes al voltant de dues hores per anar i tornar de la feina. Això representa un total d’uns 15 dies a l’any. És a dir, la meitat de les seves vacances.

Aquest documental pretén contribuir, a través de la ironia i el sentit de l’humor, a invertir la dependència del cotxe com a forma de transport habitual a les grans ciutats, així com a difondre propostes per a una nova cultura de la mobilitat.

T’uneixes?

Aquí el programa sencer.

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.