Arxiu Tornar

El reverendo (First Reformed)

DIRECTOR: Paul Schrader

VO anglès amb subtítols en castellà (durada 108 minuts)

SINOPSI

La trobada amb un activista i la seva dona embarassada radicalitza la ideologia d’un pastor evangèlic, un antic capellà de l’exèrcit encara marcat per la mort del seu fill a l’Iraq, que dirigeix una petita església en el nord de l’estat de Nova York.

CRÍTIQUES

“Absolutament feroç, plena de ràbia i dolor i passió, i d’una angoixa emocional que ens sumeix en el mateix estat de turment que assota al seu protagonista (…) és una de les seves millors pel·lícules [de Schrader]“ (Nando Salvá: Diario El Periódico)

“La millor cinta amb la seva signatura [Schrader] (…) podria passar també per un dels treballs més moderats del seu autor (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Yago García: Cinemanía)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.